Riksdags-Observatören blir Riksobservatören

ROLF K NILSSON skriver nu på Riksobservatören

Jag tycker om att skriva om politik. Men det finns så mycket mer som är roligt att skriva om. Därför gör jag nu en förändring av sidan och breddar fältet. Det blir allt från politik till trivialiteter.  Återkommer inom kort.

1 kommentar

Under Okategoriserade

Ett svar till “Riksdags-Observatören blir Riksobservatören

  1. Hej Rolf!

    Är du fortfarande intresserad av att ta emot ett par av mina böcker i bokserien ’Caught up in the game’ om tekniskt militära saker, taktik, stridsteknik och strategi och storstrategi? I så fall behöver jag en snigeladress jag kan skicka dem till. Böckerna har tryckts nu sent omsider och på sex veckors tid har jag inte velat ändra, lägga till eller dra ifrån någon information i böckerna. De är mycket bra. Tycker jag själv. Jag är nöjd med dem.

    Mvh Roger Mikael Klang
    RMAffairs(at)gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s