V i ser nu allt tydligare hur extremvänstern, för enkelhetens skull låt oss kalla dem ”kommunisterna”, gör allt vad de kan för att förminska och bortförklara den ”hederskultur” som existerar i många av de invandrartäta svenska förorterna. Lika allvarligt är kommunisternas idoga arbeta med att förminska, förlöjliga och rasistförklara all dem som verkligen vill ta itu med detta problem. Kommunisterna är inte dumma. Det är väl medvetna om det hedersvåld som förekommer. Om hur kvinnor och personer som avviker från gamla kulturella och religiösa mönster ska tvingas in i något de inte vill vara en del av i det moderna, demokratiska och jämställda Sverige.
Kommunismen proklamerades som död av allt för många efter Sovjetunionens fall. Kommunismen dog inte, den överlevde och den har blivit allt mer militant. Hatet mot västvärlden, mot det borgerliga samhället finns kvar. Kommunisternas stöd till IS, konstaterandet att IS endast är en konsekvens av västerländsk imperialism och kolonialism är ideologiskt betingat. Men IS och liknande organisationers framfart med bomber, terrorattacker, tortyr och död gynnar den kommunistiska kampen för att instabilisera och krossa det borgerliga samhället. Risken är nu stor att jag blir beskylld för att vara en McCarthy, men jag tar den. I Sverige har vi kommunister – av den gamla stammen – i riksdagen, i vår statliga etermedia och i den fria pressen. Vi kan var dag se hur deras arbete gett och ger resultat; all kritik mot rådande invandringspolitik och förslag till förändringar stämplas som rasism. I den kommunistiska synen är det inte bra om den usla invandringspolitiken, den lika dåliga integrationen och det allt ökande stödet för SD skulle förändras. Skulle invandringspolitiken bli rimlig, skulle integrationen underlättas och skulle SD:s stöd minska skulle motsättningarna i det svenska samhället minska. Och det är inte något kommunisterna vill. Kommunisterna vill att motsättningarna ökar och att det borgerliga samhället kollapsar. Det är dags att binda ihop ändarna, det är dags att ta itu med problemen där de finns.
Erik Helmerson på DN skriver förtjänstfullt om hederskulturen. Läs gärna hans inlägg. Bland annat detta:  http://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-gor-inte-om-misstagen-om-hedersvald/

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s