Inte ”modernisering” när Ryssland rustar

http://kontur.nu/reflektion/inte-modernisering-nar-ryssland-rustar/   Nytt inlägg på KONTUR om Rysslands upprustning och regeringens förringande.

3 kommentarer

Under Okategoriserade

3 svar till “Inte ”modernisering” när Ryssland rustar

 1. Hmm, jag sitter och blir sugen på att maila Ryska ambassaden och fråga efter deras officiella förklaring för varför de rustar så mycket i nordväst. Det är nog dags att sova.

 2. jan-olov

  Försvarsminister,försvarsberedningens ordförande och statsministern ägnar sig åt verklighetsförfalskning och tillämpar ett selektivt seende.
  Det är djupt anti intellektuellt och svekfullt att inte ta in fakta.
  I sjäva verket ljuger M oss inom försvarsmakten och svenska folket rakt upp i ansiktet.
  Det är därför viktigt att massmedia nu börjar en intensiv granskning av ovanstående befattningshavare görande och motivbild så att svenska folket kan göra ett aktivt val 2014. Slutligen sitter i praktiken en vapenvägrande finansminister och styr utifrån en världsbild som beskrivas i en balans och resultaträkning.

  Sverige förtjänar ett annat politisk ledarskap som ärligt och uppriktigt tjänar sina medborgare och inte sopar problem under mattan.

  Det är dags att bryta upp blockpolitiken och samla krafter tvärs riksdagen i försvarsfrågan så får M och MP stå i skamvrån och fundera på tingens ordning och återkomma till de miltära styrkerelationerna i vårt närområde och egen faktisk förmåga i ett soldatlöst försvar och tomt Gotland.

  Ja Magnus Redin den frågan är jag också sugen att ställa men vi får nog ett standardsvar..

  Kn jan-olov Holm Hemvärnsbefäl

 3. Jag förväntar mig inget annat än ett standardsvar men även standardsvar har ett värde.

  Finansminister Borgs hårda nypor och att se världen som balans och resultaträkning är oerhört bra och jag önskar att alla framtida finansministrar har lika hårda nypor. Felet är i det föregående steget där utgifterna prioriteras, det skall inte göras av finansministern och måste ske med full medvetenhet om vad som är en stats kärnuppgifter som bara inte får haverera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s