Dags för MMP?

Hörde precis på nyheterna att socialdemokraterna inför nästa val ska satsa på unga kandidater. Moderaterna lär redan ha bestämt att 25 procent av namnen som ska stå på listorna nästa val inte ska ha gjort det förr. Centern gjorde sin ungdomssatsning med en partiordförande som hittills inte har kunnat uppfylla
de högt ställda förväntningarna.
Erfarenhet och duglighet är inte längre någon merit. Enligt strategerna är det bättre att vara ung och oerfaren – kan vara att dessa är lättare att forma efter en önskad standardmodell. Det är kanske dags för en motreaktion – MMP – Mogna Människors Parti?

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s