www.facebook.com/starkareforsvar och www.tankesmedjanargos.com

Har haft strul med bloggen. Men tror nog jag fått igång verksamheten igen. Tanken var inte att denna blogg, ROLF K NILSSON, enbart skulle handla om försvars och säkerhetspolitik vilket blivit fallet. Så därför återgår jag till vad det var tänkt som från början. MEN – när det gäller inlägg om försvar- och säkerhetspolitik hänvisar jag till www.tankesmedjanargos.com  där jag i framtiden kommer att tänka och tycka fritt om försvar-, säkerhets- och utrikespolitik.
Finns där någon eller några läsare som vill stödja kravet på ÅTERUPPRÄTTANDET AV SVERIGES FÖRSVAR så gå gärna in på facebooksidan  www.facebook.com/starkareforsvar  för att gilla för att själv skriva något eller för att länka till en text som går ihop med kravet på återupprättandet av Sveriges försvar.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s